Niet aangeboren Hersenletsel (NAH) is een overkoepelende naam voor een ‘ongeluk in de hersenen’.

Nimrod Rakké

Elsbeth Niessen

Patricia van Dijk

Voeding fascineert mij al lang. Het is de basis van ons leven. Maar dat voeding tegenwoordig zo makkelijk en overal verkrijgbaar is, betekent nog niet dat het makkelijk is om de juiste keuzes te maken in het grote aanbod. Tijdens mijn spreekuur wil ik je daar graag bij helpen.
Ieder mens is anders en de adviezen zijn daarom maatwerk.
Lichamelijke klachten kunnen te maken hebben met voeding. De juiste voeding kan de oplossing zijn en de klachten wegnemen. En daarbij ook de zorgen, want een goede gezondheid is een kostbaar bezit.
Je kunt bij mij terecht voor alle voedingsvragen. Zo zie ik onder andere mensen met overgewicht, ondergewicht, darmproblemen, COPD, kanker en diabetes.

Naast voeding heb ik ook een passie voor bewegen en sport, twee dingen die naar mijn mening niet los van elkaar gezien kunnen worden in een gezonde leefstijl.
Wil je ook de eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen aan de slag!

Carolien van der Heijde

Advies op maat.
Soms zijn er vragen of problemen die u met niemand (meer) kunt bespreken of niet (meer) goed zelf kunt oplossen. De adviseur Welzijn brengt samen met u uw situatie in kaart en begeleidt u zo nodig verder, bijvoorbeeld naar organisaties die voor het oplossen van uw probleem van belang zijn. Samen met u en uw netwerk bekijken we mogelijkheden om uw situatie te verbeteren.
U kunt zichzelf aanmelden, maar ook iemand uit uw omgeving kan dit doen.

Coördinator thuisadministratie:
Door allerlei oorzaken raken mensen soms het overzicht op hun financiën kwijt. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte, verlies van partner of verlies van een baan. Dan kan het lastig zijn om de administratie op orde te houden. Als er in de directe omgeving niemand is die u kan helpen, kunt u zich aanmelden bij de Adviseur Welzijn. In een persoonlijk gesprek gaan wij nader in op uw hulpvraag. Komt u in aanmerking voor thuisadministratie dan gaan wij op zoek naar een passende vrijwilliger. De vrijwilliger is niet inzetbaar voor belastingaangifte of schuldhulpverlening.

Martje Jans

– Master Neurorevalidatie en Innovatie i.o.
– Longfysiotherapeut
– Corona revalidatie