Wouter Jordens

Algemene fysiotherapie
Psychosomatiek
Coaching
Chronische pijn
SOLK

Susanne Bus

Mensen met moeite om hun balans te houden, m.n. de ouder wordende mens (geriatrie oefentherapeut). Mensen met psychische klachten op lichamelijk gebied, mensen met slaapproblemen (psychosomatisch oefentherapeut).
En aangesloten bij ParkinsonNet, Netwerk Chronische pijn en Reuma Netwerk

Elsbeth Niessen

Patricia van Dijk

Voeding fascineert mij al lang. Het is de basis van ons leven. Maar dat voeding tegenwoordig zo makkelijk en overal verkrijgbaar is, betekent nog niet dat het makkelijk is om de juiste keuzes te maken in het grote aanbod. Tijdens mijn spreekuur wil ik je daar graag bij helpen.
Ieder mens is anders en de adviezen zijn daarom maatwerk.
Lichamelijke klachten kunnen te maken hebben met voeding. De juiste voeding kan de oplossing zijn en de klachten wegnemen. En daarbij ook de zorgen, want een goede gezondheid is een kostbaar bezit.
Je kunt bij mij terecht voor alle voedingsvragen. Zo zie ik onder andere mensen met overgewicht, ondergewicht, darmproblemen, COPD, kanker en diabetes.

Naast voeding heb ik ook een passie voor bewegen en sport, twee dingen die naar mijn mening niet los van elkaar gezien kunnen worden in een gezonde leefstijl.
Wil je ook de eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen aan de slag!

Rinske Rebel

Parkinson, oncologie, valpreventie, reumatische aandoeningen, advies bij vermoeidheid of pijn, advies bij decubitus (huidbeschadigingen agv doorzitten en doorliggen), advies aanpassingen en voorzieningen rondom woning en mobiliteit.

Vera de Visser

Omar Diab

Monique de Klerk

Willem Bos

Lian van Riet

consultatie eerstelijn zowel somatiek als dementieconsultatie
aangesloten bij parkinsonnet