Maartje Eshuis

Fysiotherapie
Manuele therapie
Zwangeren
Dry Needling
Medical Taping

Nicole Wiegerinck

Fysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Manuele therapie
Dry Needling

Trudi Swinkels

Bekkenfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. De spieren van de lage rug, buik en bekken spelen een rol bij uw houding en hoe u beweegt. Daarnaast hebben deze spieren een belangrijke taak bij plassen, vrijen en ontlasten.

Babs van Egmond

Werkdag: donderdag (zwangerschapsverlof t/m juli 2018)

Patricia van Dijk

Voeding fascineert mij al lang. Het is de basis van ons leven. Maar dat voeding tegenwoordig zo makkelijk en overal verkrijgbaar is, betekent nog niet dat het makkelijk is om de juiste keuzes te maken in het grote aanbod. Tijdens mijn spreekuur wil ik je daar graag bij helpen.
Ieder mens is anders en de adviezen zijn daarom maatwerk.
Lichamelijke klachten kunnen te maken hebben met voeding. De juiste voeding kan de oplossing zijn en de klachten wegnemen. En daarbij ook de zorgen, want een goede gezondheid is een kostbaar bezit.
Je kunt bij mij terecht voor alle voedingsvragen. Zo zie ik onder andere mensen met overgewicht, ondergewicht, darmproblemen, COPD, kanker en diabetes.

Naast voeding heb ik ook een passie voor bewegen en sport, twee dingen die naar mijn mening niet los van elkaar gezien kunnen worden in een gezonde leefstijl.
Wil je ook de eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen aan de slag!

Monique de Klerk

Martina Meijer-Bakker

Psychotherapie voor volwassenen
Hulp aan ouders en kinderen,

Diana Rietdijk

Jan van den Eeckhout

Jeanine van Voskuilen

Kinderfysiotherapie
Als enige kinderfysiotherapeut in Breukelen geniet ik elke dag weer van mijn vak. Zowel baby’s met een voorkeurshouding, basisschoolkinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand of of tieners met sportblessures; alle kinderen van 0 t/m 17jaar kunnen bij mij terecht. Ieder kind is uniek, iedere klacht ook.
Daarom heb ik ook de opleiding kinderorthopedie gedaan. Kinderen zijn tenslotte geen mini volwassenen. Naast kinderen behandel ik ook volwassenen en juist die combinatie vind ik erg interessant.